Hoi An, Hanoi og Halong Bay

Så har vi desværre allerede sendt Cille hjem til Danmark igen. Det har været super dejligt med besøg hjemmefra, så skulle nogen have lyst til at kigge forbi er i mere end velkommende på disse kanter - bare i tager rugbrød med ;)

Vi har nu bevæget os ca. 1.700km igennem Vietnam og er nået til Hanoi - som er sidste stop før turen går tilbage til Bangkok på mandag.

Der er da også sket en hel masse siden sidste indlæg hvor vi befandt os langt nede sydpå i solrige Nha Trang.

Her afsluttede vi opholdet med at tage på, hvad vi troede, skulle være en idyllisk bådtur til de omkringliggende øer.
Idyllen var dog kortvarig og vi blev da også meget overraskede da vores guide, som omtaler sig selv som "L.O.C" - den danske rapper, begynder at skrige i mikrofonen og skrue helt op for Backstreet Boys kl. 08.30 !
Bådturen blev bare ved med at udvikle sig helt modsat forventningerne og da vi igen var i land havde vi både drukket tequila i en badering i den flydende bar efter båden. Samt hørt "Miss Danmark" aka Cecilia give den gas på bedste popstar maner, med hendes version af Mester Jakob foran en masse skrigende asiater.
Alt i alt en herlig, men noget anderledes bådtur.


Den skønne Miss Danmark efter hendes optræden - Videoklip sælges til højest bydende.;)



Efter Nha Trang gik turen til idylliske Hoi An et stykke længere nordpå.
Hoi An var en fantatisk smuk by og gav et godt billede af det gamle Vietnam. Byen er præget af en blanding imellem kinesisk, japansk og europæisk kultur og stemningen i de små gader var betagende.





Karakteristisk for Hoi An er de utallige skræddere som ligger side om side og tilbyder at skræddersy alt slags tøj, for næsten ingen penge.
Igen var vi havnet i paradis, og vi endte da også med at bruge rimelig meget tid hos de søde skræddere, og vores garderobe er nu en del kjoler rigere.!!

Ud over de mange skræddere har Hoi An også de smukkeste strande lidt uden for byen. For at komme derud lejede vi hver vores cykel og begav os igen ud i den sindsyge trafik - heldigvis stadig uden skader ;)


Smukke strande i Hoi An....



Efter nogle dage gik turen langt nordpå til Hanoi hvor vi efter lidt sightseeing desværre måtte sende Cille på et fly tilbage til Bangkok. ;(

Hanoi er modsat de forrige byer vi har besøgt en smule trist efter vores mening. Dette skyldes i høj grad det kølige og meget grå vejr som præger byen hvilket egentlig føles meget hjemligt, som Danmark i oktober.
For at komme lidt væk fra byen tog vi derfor igår på endnu et bådcruise. Denne gang til berømte Halong Bay, nogle timer fra Hanoi.

Halong Bay er mere end 3000 fantastiske øer som rejser sig rundt omkring kysten ud for Halong City og det er i sandhed meget smukt. Vi har dog været en smule uheldige med vejret, som har været ret diset og gjort udsynet en smule begrænset, men smukt var det.!!
I Halong Bay blev vi indlogeret i vores egen lille hyggelige kahyt på en større båd. Herefter stod den ellers på hygge på båden som cruisede rundt imellem de mange smukke øer.
Vi var også selv en tur ude i kajak, hvor vi bla. kom forbi en flooting village hvor beboerne bor i huse midt ude på vandet, det var sjovt at opleve.



En oplyst grotte i på en af øerne i Halong Bay.





Smukt .... På trods af det triste vejr.

De sidste dage i Hanoi står i aflapningens tegn, for tro de eller ej det kan faktisk være udmattenee at være på ferie ;)


- Posted by Carina og Christina

Location:Hanoi

Read Users' Comments (0)

0 Response to "Hoi An, Hanoi og Halong Bay"

Send en kommentar