Koh Tao

Den sidste lille uges tid har vi tilbragt på Koh Tao - Skildpadde øen ! Det primære formål med at komme her var jo som bekendt at forsøge at tage et "Open Water Diver Certificate", så vi tilmeldte os Crystal Dive Resorts 4-dages kursus.
- Og hvor har det været en oplevelse, selv om det altså kræver lidt at komme tilbage i skole !
Vi startede kurset med en halv dag med dvd'er efterfulgt af en masse spørgsmål om dykning som skulle besvares, ikke det mest intressante, men de kloge siger jo at "man må yde for at kunne nyde" :)


Lektier var der selvfølgelig også..

Dag 2 stod på tidlig morgenvækning 7.30, så hvis vi havde glemt hvordan det var at gå i skole, så står det ihvertfald i frisk erindring nu !
Her var det direkte i poolen for at lave øvelser, og herefter tilbage til klasselokalet for mere teori.

Dag 3 stod på den endelige eksamen samt de to første dyk på åbent vand. Super fedt !!

Dag 4 stod på svømmeprøve samt yderligere to dybere og længere dyk hvor der var rigtig meget fint at kigge på og som virkelig var en fed oplevelse.

Christina valgte at stå af efter teorien da dykning ikke lige var sagen for hende. Istedet stod hun for den moralske support på turene samtidig med jumboen kameramand for hele gruppen.

Desværre er hele Asien i øjeblikket ramt af rigtigt dårligt vejr og ekstreme mængder af regn og blæst.
Den meget regn gør at der ikke er meget at lave ude på øerne så derfor har vi lavet en hurtig ændring i vores rejseplaner. Istedet for at tage til Phi Phi og Krabi har vi besluttet at tage en tur til Borneo, Malaysia for at prøve lykken der.
Hvis vejret også er skidt her er der ihvertfald en masse spændende at lave på øen.

For at komme til Malaysia tog vi igår færgen fra Koh Tao til fastlandet, hvilket skulle vise sig at blive en forfærdelig tur.!
Vejret var åbenbart meget dårligt og stormfuldt på åbent hav, hvilket gjorde at vores lille båd blev kastet rundt i vandet og vu var nærmest nede at ligge på siden flere gange. Da vi endelig, efter mange ubehagelige timer, kunne gå i land på fastlandet var vi begge enige om at bådturen utivlsomt er en af de værste oplevelser nogensinde, vi troede faktisk begge vores sidste time var kommet.!! Pyha..

Men på trods af regn, blæst og jordskælv er vi begge ved godt mod.
Nu glæder vi os bare til et par dage i den malaysiske hovedstad Kuala Lumpur før vi onsdag rejser til Borneo på jagt efter solen og nye eventyr ;)
- Om ikke andet kan vi nu prale med både at have oplevet oversvømmelser i den afrikanske ørken samt i Sydthailand, det er der vidst ikke mange der har prøvet ;)

Nyd solen derhjemme !

- Posted by Carina og Christina

Read Users' Comments (0)

0 Response to "Koh Tao"

Send en kommentar