Fra Bangkok til Cambodja

Så er vi kommet til fantatiske Siem Reap i Cambodja, hjemsted for Angkor Wat templerne.

De sidste dage i Bangkok er fløjet afsted. Vi kunne godt have brugt flere dage, især på shopping, men eftersom budgettet og rygsækken gerne skulle holde indtil maj, var tiden inde til at smutte. Vi dog har allerede været på posthuset første gang og sende et par kasser med indkøb hjem. Her opdagede vi så at Budda åbenbart er for "hellig" til at komme i en papkasse og blive sendt til Danmark? Så nu slæber Carina rundt på to Budda statuer, mon det bringer held ?;)

I Bangkok fik vi dog også tid til at været lidt kulturelle bla. med besøg til obligatoriske Grand Palace og den liggende Budda (som er 46m lang). Grand Palace var virkelig smukt, varmen var dog ulidelig, så besøget blev igen nedprioteret i forhold til de skønne malls, med aircondition!!!
Hver aften har den stået på lokalmad fra de små gadekøkkener, hvilket er super lækkert og urimelig billigt.

Idag var tiden så inde til at tage over grænsen til Cambodja, en tur vi havde fået en dejlig billig billet til, så kl 8 var vi meget optimistiske, det blev hurtigt ændret !!
Et godt råd vil være ALDRIG at købe en (meget) billig billet fra Bangkok til Siem Reap, medmindre man vil bruge 13-15 timer på en tur der normalt nok tager 7. Den billige billet pris skyldes nemlig at turen på alle måder blev trukket så meget ud, at vi tilsidst skulle være så udkørte at vi ville tage imod alle de tilbud vores chauffør tilbød os. Her taler vi om visum og hoteller til ekstreme overpriser, som konstant blev tilbudt os fra de irriterende chauffører.
Til sidst var vi tilstrækkeligt sure over udsigten til at skulle køre i bus i 5timer for ca 200km, så vi tillod os den luksus at tage en taxa, og to timer senere var vi fremme. !!

Vores førstehånds indtryk af Cambodja er super godt, og vi glæder os til at udforske landet yderligere. Imorgen kl. 05 går turen med en hyret tuk-tuk til Angkor Wat for at se solopgangen, hvorefter vi vil bruge hele dagen i templerne. Imorgen aften tager vi så natbussen ned til kysten, for ellers bliver varmen vidst ulidelig. På mandag går turen til HCMC i Vietnam hvor Cecilia kommer og besøger os ;)

Her er lidt billeder fra den sidste uges tid;



Morgenvækning og Valentinesgaver hjemmefra, Happy Valentine ;)


Den liggende Budda...






Grand Palace...







Read Users' Comments (0)

0 Response to "Fra Bangkok til Cambodja"

Send en kommentar