Whitsundays

Perfekt vejr til at sejle i..
Vi meldte os frivilligt til at hjaelpe med at saette sejl, hvilket var meget haardere end vi havde regnet med... Sa vi blev skiftet ud :)
Carina klar til at snorkle. Under turen var vi paa nogle rigtig gode snorklespots, og Carina var saa heldig bla at svomme med en havskildpadde ..
Christina hjaelper igen til med sejlet - denne gang med et lettere job ! :)
"Hammer" som vi kapsejlede imod. Vi vandt selvfolgelig !
Turens hojdepunkt: Whitehaven Beach som er kategoriseret som en af verdens fem smukkeste strande, og hvor sandet er saa fint at du kan rense dine smykker i det ..
Pigrokke - den slags som draebte Steve Irwin !!
Igen var vi super heldige med vejret - og solnedgangen over havet var helt fantastisk !
Vi er lige hjemvendt til Airlie Beach efter to dejlige dage ombord paa sejlskibet Bromstick. Bromstick tog os rundt til Whitsundays oerne og ikke mindst til Whitehaven Beach, som helt klart er den smukkeste strand vi nogensinde har set ! Lige som paa Fraser var vi super heldige med vejret, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel det meste af tiden - hvilket bare gjorde sceneriet endnu smukkere.
Det var to dejlig afslappende dage, hvor vi bare nod solen, snorklede og fik super lakker hjemmelavet mad - som man efter fire maaneders rejse altsaa virkelig saetter pris paa nu ! :)

Imorgen rejser vi til Magnetic Island som er naest sidste stop foer turen gaar til Cairns og saa er vi jo hjemme om en uge :)

Read Users' Comments (0)

0 Response to "Whitsundays"

Send en kommentar