De første dage i Cape Town

Nu er de første dage gået i fantastiske Cape Town. Igår var vi rigtige turister og med sightseeing bus rundt i byen for at danne os et overblik. Derefter gik vi på opdagelse alene hvor vi så byen på egen hånd. Her er så smukt, men efter vores mening ikke særlig afrikansk - dog med undtagelse af den smukke natur som er helt ubeskrivelig. Idag har vi tilbragt dagen på stranden lidt uden for byen, hvor vi gik ud. Det var en længere gåtur men bestemt det hele værd. Aldrig har vi set så smukke og uberørte strande det er helt fantatisk og uden sammenligning. Dog var vandet iskoldt, ca mellem 10-13grader. Vi tilbragte nogle timer på stranden, hvilket var mere end nok til at gøre os semi røde, især Christina har en flot jævn RØD kulør ( trods brugen af solcreme Britta );)
Vejret er fantastisk, dog har vi oplevet den ekstreme afrikanske vind som flere gange idag nærmest dækkede os i sand.
Imorgen starter vores 24dages Drifters tur som vil tage os rundt i Afrika. Dog har vi et par dage mere her i byen på samme hotel. Imorgen vil vi starte med at fejre Carinas fødselsdag med vinsmagning i vindistriktet og sjov i Cape Town. !!
Forresten er her heller ikke så farligt som vi frygtede, folk er så søde, men der er stor forskel på rig og fattig hvilket tydeligt ses rundt omkring
Det var alt for nu !
Vi har lidt internet problemer, så for billeder henviser vi til Facebook, når vi engang kommer der på ;)
Pas på jer selv hjemme i kulden.


Posted by Carina og Christina

Read Users' Comments (0)

0 Response to "De første dage i Cape Town"

Send en kommentar